Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze artikels

U heeft vragen rond uw beleggingen?  U wenst meer info over uw hypotheek of lopende kredieten?  Wij brengen u in contact met onze experts en bieden u via deze artikels de juiste informatie, tips en oplossingen.

Sparen op ritme van uw spaardoelen

De ene spaarverzekering is de andere niet. Daarom is het belangrijk te bepalen welk product voor u het meest interessant is. De opties zijn uiteenlopend en variëren in spaarritme, termijn en flexibiliteit. Alles hangt natuurlijk af van uw spaardoel.

Een overbruggingskrediet, wat is dat?

Wilt u een nieuwe woning kopen, maar is uw huidige nog niet verkocht? Dan kan een overbruggingskrediet een goede oplossing zijn. Zo 'overbrugt' u de periode tussen de aankoop van uw nieuwe en de verkoop van uw huidige woonst.

Een afbetaling die past bij uw financiële situatie

Bij een klassiek hypothecair krediet betaalt u maandelijks een deel van uw krediet af. Dat bedrag, ook mensualiteit genoemd, kan vast of variabel zijn. Welke formule voor u de beste is, hangt af van uw financiële situatie. Ontdek de mogelijkheden.

Sparen: kapitaalsgarantie en rendement

Spaarverzekeringen verschillen onderling van elkaar op verscheidene vlakken. Een groot verschilpunt ligt in de manier waarop met kapitaal wordt omgegaan. We focussen op de thema’s kapitaalsgarantie en de opbouw van het rendement op kapitaal.

De kracht van de makelaar

Een makelaar is een vertrouwenspersoon, een raadgever en een expert. Hij doet méér dan u goed informeren over het aanbod van verschillende financiële spelers, hij zorgt ervoor dat u de oplossing krijgt die het best bij u past.

Koop ik beter een appartement of een huis?

Het aanbod is ruim en de keuze vaak moeilijk. Afhankelijk van de situatie, zijn de verschillen tussen een huis en een appartement soms voordelig, soms nadelig. Dit blogartikel biedt u een houvast om de twee opties te vergelijken.