Overslaan en naar de inhoud gaan

Always by your side

Credimo hecht veel belang aan veiligheid en gezondheid. Om onze bemiddelaars, klanten, medewerkers en hun familie te beschermen én om de verdere verspreiding van het Coronavirus te vermijden, treffen wij een aantal maatregelen binnen onze onderneming.

Update 2 april 2020

Op 22 maart werd door minister van Financiën Alexander De Croo aangekondigd dat particulieren en ondernemingen onder bepaalde voorwaarden aanspraak kunnen maken op betalingsuitstel van hun hypothecair krediet of ondernemingskrediet indien zij te kampen hebben met financiële gevolgen van de coronacrisis.

 

De concrete voorwaarden en modaliteiten met betrekking tot dit betalingsuitstel werden bekend gemaakt op 31 maart. U kan alle details vinden door hieronder te klikken:

 

 

 

Vanzelfsprekend zal Credimo er zijn voor zijn klanten die op basis van de voorwaarden recht hebben op het betalingsuitstel. Credimo sluit zich dan ook aan bij de charters gepubliceerd door Febelfin.

Momenteel legt Credimo de laatste hand aan de implementatie van de verschillende bepalingen uit de twee charters. Uw verzoeken tot betalingsuitstel kan u richten aan creditmanagement@credimo.be met duidelijke vermelding van uw dossiernummer en/of naam.

Na uw verzoek zal u in de komende dagen een officieel aanvraagformulier tot betalingsuitstel ontvangen. Slechts nadat wij dit aanvraagformulier vervolledigd (met inbegrip van de nodige bewijsstukken) en ondertekend hebben terug ontvangen, wordt uw aanvraag tot betalingsuitstel als definitief beschouwd.

Aansluitend zal worden onderzocht of uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden en zal u op de hoogte worden gesteld van het feit of uw betalingsuitstel al dan niet kan worden toegekend.

Update 19 maart 2020

De Nationale Veiligheidsraad vaardigde strengere maatregelen uit ter bestrijding van het Coronavirus.
Binnen Credimo hanteren we de volgende aanpak:

  • Een maximaal aantal medewerkers werkt van thuis uit.
  • Op kantoor verzorgen we een minimale bezettingsgraad.
  • Dringende afspraken gaan niet langer door op kantoor maar doen we telefonisch of per mail.
    Andere afspraken worden verplaatst naar een latere datum.
  • Leveranciers vragen we om hun goederen achter te laten in de tussenruimte aan het onthaal. 

Credimo is bereikbaar en tot uw beschikking!

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren:

02 454 10 10

info@credimo.be
 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.