Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Credimo

Al meer dan 50 jaar helpt Credimo u om uw dromen te realiseren.⠀

We ondersteunen u bij sparen en lenen.

Credimo is een Belgische levensverzekeringsmaatschappij met een duidelijk bedrijfsmodel: via spaarproducten wor­den gelden aangetrokken die voornamelijk via hypothecai­re kredieten worden herbelegd. 

De strategie van Credimo is om samen duurzaam te groei­en, jaar na jaar. De focus ligt op de lange termijnrelatie zo­wel met de bemiddelaars als met de klanten.

Ontdek onze bedrijfsfolder

Bij Credimo kan u sparen.

De spaarproducten van Credimo kunnen een alternatief zijn voor een spaarboekje of een termijnrekening op mid­dellange of lange termijn. Bij Credimo kunt u sparen zo­als dat u het beste past. Vraag uw bemiddelaar naar meer informatie over ons aanbod in tak 21 en tak 26 spaarver­zekeringen.

 

Bij Credimo kan u lenen.

Met een hypothecair krediet bij Credimo verkrijgt u de middelen om uw woning aan te kopen en/of te renoveren. Ook voor andere projecten kan een hypothecair krediet een oplossing aanreiken. Credimo biedt een divers gamma van leningsformules aan. Bespreek met uw bemiddelaar of ons aanbod voor u de 'best fit' kan zijn.

 

Credimo in cijfers

> 1,5 mld euro balanstotaal > 1000 bemiddelaars
> 115.000 polissen > 130.000 klanten
> 1 mld euro aan kredieten > 50 medewerkers

Exclusief via bemiddelaars

Een onafhankelijke bemiddelaar vergelijkt het aanbod van verschillende financiële spelers en geeft u persoonlijk advies. Hij staat garant voor kwaliteit over het hele dienstverleningstraject. Dat betekent: duidelijke informatie, heldere taal, persoonlijk advies en objectiviteit.

Samen met uw bemiddelaar bespreekt u de situatie: wat zijn uw wensen, uw noden en uw concrete doelstellingen? De bemiddelaar bekijkt en overloopt met u de mogelijkheden en zorgt dat u straks perfect weet hoe u uw doelstellingen kan realiseren.

handen schudden
Marc en Lut

Marc en Lut, beiden 51 jaar, zijn sales manager en admi­nistratief bediende. Hun twee kinderen hebben inmiddels succesvol hun leven buitenshuis opgestart. Een nieuwe stap biedt zich aan: ze wensen een investering te doen. Die moet zowel interessant zijn voor hun toekomst als voor die van hun kinderen.

Een makelaar, via vrienden aanbevolen, bracht hen een gepaste oplossing. Marc en Lut hebben nu een investe­ringspand gekocht via een hypothecair krediet bij Credi­mo. Die huur vormt een mooie inkomstenstroom. Bijko­mend kozen ze voor een Credimo-spaarproduct op lange termijn, waarmee ze regelmatig voor de kinderen sparen.

Roger en Francine zijn 67 en 68 jaar en beiden met pen­sioen. De combinatie van hun jarenlange harde werk en goede investeringen, heeft geloond. Vandaag geniet het koppel een comfortabel leven. Daarom willen ze in de toe­komst zoveel mogelijk risico's vermijden.

Ook willen ze voor de financiële toekomst van hun (klein)kinderen zorgen. Recent nog consulteerden ze daarover hun beleggingsmakelaar. Die heeft Roger en Francine een veilige spaarformule van Credimo voorgesteld. Zo kunnen ze interessant sparen voor de kleinkinderen terwijl ze hun gemoedsrust behouden. Aanvullend, kozen ze voor zich­zelf nog een passend spaarproduct bij Credimo.

Roger en Francine
Bert en Sophie

Bert, 32 jaar en IT-consultant, en Sofie, 29 jaar en ver­pleegkundige, hebben al flink gespaard. Ze willen van hun huurappartement verhuizen naar hun eerste eigen woning. Samen met de steun van hun ouders, brachten ze een mooie eigen inbreng samen. Nu ze hun droomhuis gevonden hebben, staan ze voor de grote sprong.

De makelaar heeft met Bert en Sofie de verschillende le­ningen, kosten en voorwaarden besproken. Zo konden ze bewust kiezen voor een hypothecair krediet bij Credimo, met de leenformule die het beste bij hen past. Vandaag maken Bert en Sofie zich enkel nog zorgen over de inrich­ting en aankleding van hun nieuwe thuis.

Credimo in 1, 2, 3

Ster
Exclusief via bemiddelaars
Doos met lamp
Duidelijke producten
Netwerk
Sinds 1970